سفید کردن دندان با بلیچینگ
سفید کردن دندان با بلیچینگ روشی است که برای زیبا تر کردن دندان ها استفاده می شود . به روش ژل هایی می توانیم دندان ها رو از رنگ طبیعی روشن تر کنیم همان گونه که می دانید موارد مختلفی می تواند در تغییر رنگ دندان تاثیر گذار باشد که عبارتست از :
- چای
- قهوه
- سس های کچاب
- دخانیات
- الکل
- مواد غذایی رنگ دار
عملکرد بلیچینگ دندان
بلیچینگ روند بسیار ساده ای دارد و آسیب رسان نیست عملکرد انجام بلیچینگ به این صورت است که با یک ژل که لثه را پروتکت می کند ابتدا لثه کامل پوشانده می شود و با دستگاهی سفت می کنند که اضافاتی که روی دندان استفاده می شود باعث سوختگی لثه نشود بعد یک ژنی که بیس آن اکسیژن های فعال است مخلوط می شود و روی دندان گذاشته می شود. باید دقت کرد که بلیچینگ برای دندان های طبیعی است و برای دندان هایی که روکش دارند و یا ترمیم های کامپوزیت دارند اثری نمی گذارد و آن دندان ها رو به هیچ عنوان سفید نمی کند بنابراین پزشک باید ابتدا مطمئن شود که دندان ها دندان های سالمی است بعد از بلیچینگ می توانیم آن ژلی که لثه را پروتکت کرده جهت این که آسیبی نزند جدا کنیم همان گونه که در مشاهده خواهید کرد چند درجه رنگ دندان روشن تر می شود .
البته این تغییر رنگ در افراد متفاوت است در بعضی یک درجه و در بعضی افراد چند درجه روشن تر می شود و بعد از آن ژل کامل شست و شو داده می شود و بیمار می تونه از وسایل بهداشتی مثل مسواک ، نخ دندان و سایر وسایل استفاده کند تا رنگ دندان دیر تر برگردد .
مراقبت بعد از سفید کردن دندان
در بلیچینگ باید دقت شود تا از دخانیات از الکل ها از شراب های قرمز و مواد غذایی رنگ دار کمتر استفاده شود تا ماندگاری بهتری داشته باشد .
به طور کلی روند بلیچینگ روندی است که بسیار آسیب کمی به دندان وارد می کند و حتی در بسیاری از موارد آسیبی وارد نمی کند .
آیا بلیچینگ دندان می تواند با عوارض به همراه باشد؟
در صورتی که پزشک تجربه ی کافی داشته باشد هیچ گونه عوارضی نخواهد داشت در غیر این صورت به طور مثال امکان دارد ژل ما پوشش کامل دندان را نداده باشد و یک نقاطی همچنان بدون بلیچینگ باقی بماند یا این که لثه گوشه ای از آن آسیب دیده باشد و دچار سوختگی شود که بلافاصله بعد از 24 ساعت برطرف می شود.