هنگامی که فرد به دندانپزشک مراجعه می کند و برای هر تعداد از دندان ها ایمپلنت دندان تجویز می شود فرد می بایست خود را برای این درمان چند مرحله ای آماده کند . مراحل ایمپلنت دندان باید به صورت صحیح و با دقت فراوان انجام شود تا دوام و نیز کاربرد آن به بهترین نحو ممکن باشد.
مرحله اول
پایه دندان در درون لثه کاشته می شود که در طی انجام این مرحله دندان به صورت کامل بی حس می باشد و هیچ احساس دردی به وجود نمی آید. گذاشتن هر پایه ایمپلنت دندان به میزان 15 دقیقه زمان نیاز دارد. حتی دردسرهای آن از کشیدن دندان هم کمتر است. شاید درد نیز کمتر و بیشتر شود که پس از این مرحله می بایست غذاهای نرم استفاده شود تا به پایه تیتانیومی صدمه ای وارد نشود.
مرحله دوم
این مرحله باید به فاصله 3 تا 6 ماه از کاشت پایه ها صورت گیرد که روی آن ها یک قطعه فلزی گذاشته می شود، به این صورت که از لثه عبور کند و به استخوان می رسد. تمام کارهایی که در این مرحله انجام می شود همگی با بی حسی صورت می گیرد و بیمار فقط امکان دارد پس از جراحی احساس درد کمی داشته باشد.
مرحله سوم
مهم ترین و اصلی ترین مرحله در درمان با ایمپلنت دندان مرحله سوم می باشد. این مرحله به گذاشتن روکش های دندان، قالب گیری از دندان و روکش روی دندان سپری می شود. در آخر عاج دندان بر روی پایه اصلی قرار می گیرد و ایمپلنت دندان به اتمام می رسد. بیمار هم در این مرحله هیچگونه دردی را احساس نمی کند.
در کل باید گفت ایمپلنت دندان یک روش درمانی ساده می باشد و جز کم دردترین جراحی های دهانی به حساب می آید. در صورتی که استخوان و لثه دارای سلامت کافی باشند بلافاصله پس از کشیدن دندان قابل انجام است و در غیر این صورت امکان دارد دندانپزشک زیبایی جراحی ایمپلنت دندان را چند وقت بعد انجام دهد.
پس از قرار گرفتن ایمپلنت دندان و استفاده از آن ها برای جویدن غذا نیروی وارد شده به استخوان های فک، هیچ دردی به قسمت دندان و لثه وارد نمی شود.
منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم.
با تشکر مدیریت سایت دکتر صفار هرندی
سایر خدمات دکتر صفار هرندی:
ارتودنسی
راه های رتباطی
۶۶۷۵۰۱۰۰
۲۶۷۰۵۰۱۸
۲۶۷۰۵۰۲۸0